Om Mig

Hej, jag heter Ing-Marie Lindell men alla kallar mig Mia. Jag är 60 år, gift och har 4 vuxna barn och tre barnbarn.  Jag startade min verksamhet i februari 2006. Tidigare arbetade jag som komunal dagmamma, och har även arbetat  på förskola.

Till Hösten ser gruppen ut så här:

 

1 pojke på 4 år

1 flicka på 3 år 

1 pojke på 3 år.

2 flickor på 2år

Jag sammarbetar med 4 andra familjedaghem.

Jag har även en anställd varje jämn vecka. De ojämna veckorna så är hon hos min kollega men vi träffar henne varje vecka ändå.

Vi har olika aktiviteter så som knopp, knytte, mulle och rytmik och sång.  Vi har en 5-årsklubb med skolförberedande aktiviteter för alla blivande 6-åringar.

Vi har ett väl fungerande vikariesystem.  Om någon pedagog t.ex har en ledig dag eller liknande, finns det alltid en pedagog, (som barnen känner) som vikarierar för mig eller jag för dem.

Vi har tillgång till en lokal i närheten där vi kan träffas i större grupp och har olika aktiviteter. Den ligger dessutom i en parklek.

Hos mig får barnen träffa både hund och 2 grisar.  Mina barn har dessa djur och jag försöker att träffa de så ofta jag kan. Tycker att det är viktigt att barnen får lära känne djur på nära håll.

Vi försöker att vara ute så mycket som möjligt. Barnen håller sig friska bättre då.

Om du undrar över något, så ring mig på 0736-876673 eller skicka ett mail    mia0308@hotmail.com.